Skift til computerhjemmeside

Banner corona

Hvad man kan forvente af MS Skippers i den kommende periode

Det er vigtigt for os at informere dig om de foranstaltninger, vi har truffet for at forhindre yderligere spredning af Coronavirus. Samfundets sundhed kommer først, og vi følger statens og sundhedsstyrelsen s råd.
Vi skal sørge for at hjælpe hinanden og være påpasselige
Medarbejdere i fødekæden, herunder landmænd, hører til de såkaldte 'vitale' eller 'afgørende' erhverv, der skal kunne fortsætte med at udføre deres arbejde i krisetider. MS Schippers er som leverandør til husdyr industrien med til at sikre branchen kan overleve denne krise Landbrugsbranchen er også ramt af krisen. Vi gør derfor i øjeblikket alt, hvad vi kan for at fortsætte med at støtte vores landmænd. Vi modtager mange spørgsmål om, hvordan vi håndterer denne situation, der er opstået.


Her er MS Schippers fokus på de vigtigste områder:


Kunder

Vores rådgivere er i standby; når de besøger, overholder de strengt alle hygiejneforanstaltninger. For kunder, der foretrækker ikke at modtage et besøg, kan vi også tale med dig telefonisk. Derudover rådgiver vi kunder så meget som muligt til bestille online. Det er brugervenligt og gå på vores webshop såvel som i vores Android- og iOS-app. Vores brede sortiment af produkter sikrer, at du ikke behøver at købe fra forskellige butikker, og derfor holder vi antallet af transporter til et minimum. I øjeblikket ser vi, at antallet af ordrer er stærkt stigende i løbet af den seneste periode, så leveringstiden kan være lidt længere, end du er vant til fra os og vores logistikpartnere.

Medarbejdere

Vores kolleger desinficerer deres hænder flere gange om dagen. Derudover desinficerer vi det udstyr, de arbejder med, fra gaffeltrucks til tastaturer. Logistikcenter og produktionssteder arbejder i separate teams for at forhindre yderligere spredning. Vores kolleger har kun lov til at arbejde i en bygning, det er sådan, vi forhindrer mulig intern distribution.


Besøgende

Alle chauffører venter uden for distributionscentret. Vi er i tæt kontakt med vores leverandører og transportører for at holde vores produkter tilgængelige og få dem leveret til dig så hurtigt som muligt.


Service

I øjeblikket er vores service meget aktive. Vi forsøger at leverer service uden behov for personlig kontakt. Vi koordinerer det med kunden på forhånd. For hvert servicebesøg ringer vi til kunden så vi sikre at forholdsreglerne og afstanden er afstemt. Der er afstemt hvor enheden er placeret, så vi kan lave den bedste og forventet service. Hvis der er personale til stede, holder vi altid en afstand på 1,5 meter. Før hvert besøg af Servicemanden vil du modtage en e-mail fra os med bekræftelse af vores besøg. Endelig ønsker vi alle at i viser respekt for hinanden i denne mærkelige og vanskelige periode ...