Skift til computerhjemmeside

MS KIT banner

Digital Coffee

For at forebygge Coronavirus vil vores rådgivere nu mindske de fysiske besøg. Nutidens teknologi gør det muligt at være i kontakt og hjælpe hinanden på langdistance. På trods af lockdown i Europa, er vi stadig interesseret i at sørge for, at landbruget kan fortsætte. Derfor introducerer MS Schippers nu video opkald. Fremover vil vi begynde at bruge Google Meet.
Dette er et fantastisk program lavet af Google, der giver befolkningen mulighed for at ringe, se og også vise visuals fra vores delte computerskærme. På denne måde er det muligt, at have samtaler på langdistance. Dette hjælper os med, at give vores landmænd merværdi og rådgivning, mens vi også overholder de nuværende sociale distancetiltag.

Hvordan?

Digital aftale via laptop:

Laptop

Din rådgiver sender dig et link, hvis du ønsker et møde. Klik på linket, og klik derefter på "Deltag i møde". Hvis alt forløber korrekt, vil du nu se din rådgiver på skærmen, og dialogen kan starte. Hvis kameraet og / eller mikrofonen på din bærbare computer ikke fungerer korrekt, kan vi selvfølgelig også bare ringe. Nogle gange er visuel interaktion imidlertid nødvendig.

Digital aftale via tablet/smartphone:

Smartphone

Download appen fra appbutikken “Hangouts Meet by Google”. Hvis du ønsker et møde, sender din rådgiver et link. Klik på det link, du har modtaget, og klik derefter på "Deltag i møde". Det digitale møde med din rådgiver starter nu.

Digital aftale via desktop computer:

Desktop

Dette format kræver et headset og webcam for at sikre lyd og visualitet. Hvis du ønsker et møde, skal du klikke på det link, du har modtaget fra din rådgiver. Klik derefter på "Deltag i møde", og du har nu en digital aftale med din rådgiver. Hvis du ikke har et headset og / eller webcam, kan vi altid bare ringe. Nogle gange er visuel interaktion imidlertid nødvendig.