Your Shopping Cart

Skift til computerhjemmeside

MS Greenline concept

MS Greenline concept

Vil du også rense og desinficere nemt, hurtigt og effektivt?

Tag kontakt til os, vi fortæller gerne mere om MS Greenline Concept.

Fordele ved MS Greenline Concept
  • Altid den rette dosering af det rette produkt
  • Ingen kontakt med produkter
  • Nemt at skifte mellem skylning - vask - desinfektion
  • Tidsbesparelse og lavere arbejdsomkostninger
  • Perfekt hjælp og støtte

Hvad er MS Greenline Concept?

MS Greenline Concept består af MS Greenline og et vask produkt, såsom MS Topfoam LC Alk (unik dybdevirkning og lang kontakttid) og et desinfektionsprodukt, såsom MS Megades Novo eller MS Oxy-DES. MS Greenline kan sluttes til et højtrykssystem, hvilket gør det muligt at skylle, rense og desinficere på en gang.

Doseringen af produkterne kan indstilles med en procentdel, så doseringen altid er korrekt og konsekvent. Overforbrug og kontakt med produkterne undgås. En ekstra mulighed med MS Greenline er MS Madendood Plus til simpel og effektiv bekæmpelse af maddiker.

Hvorfor er vask og desinfektion vigtig?

Vask og desinfektion er vigtig for at skabe optimale levesteder. Skidt giver grobund for mikroorganismer (herunder patogener) og har en negativ indvirkning på driftsresultaterne. Det er derfor nødvendigt at rengøre dyrenes opholdsarealer, før de desinficeres. God rengøring uden et blødgøringsmiddel er ikke muligt. Efter rengøring skal dyrenes opholdsarealer desinficeres for at dræbe alle bakterier.

God rengøring og desinfektion sikrer, at dyrene holder sig sunde og raske, hvilket giver bedre produktion. Også nyfødte dyr får en god start, når de ikke omgående smittes med div. sygdomme. Det er en arbejdskrævende opgave, men yderst vigtigt for dyrenes velbefindende. Med MS Greenline er jobbet hurtigt klaret.

Personlig Rådgivning

Ring for personlig Rådgivning +45-8988 4187 Eller send en Email kontakt@schippers.dk

Følg os på de sociale medier