Your Shopping Cart

Skift til computerhjemmeside

MS Optima Konceptet

MS Optima Konceptet

Ønsker du også en let og gnidningsfri overgangsperiode?

Tag kontakt til os, vi fortæller gerne mere om MS Optima Konceptet.

Fordele ved MS Optima Konceptet
  • Forbedret sundhed i overgangsperiode
  • Individuel behandling af køer
  • Tidsbesparelse og arbejdsomkostninger
  • Nem installation i enhver stald
  • Perfekt hjælp og støtte

Hvad er MS Optima Konceptet?

MS Optima Konceptet består af MS Optima Box og MS KetoProtect Plus. MS Optima Box er et selvstændigt produkt, der er baseret på den elektroniske identifikation MS KetoProtect Plus, der gives individuelle køer for at optimere sundheden i overgangsperioden. De rette tilsætningsstoffer til den rette ko kan indstilles online. Dette klar-til- brug system fungerer uafhængigt af eksisterende managementsystemer.

Hvorfor er det vigtigt, at overgangsperioden forløber optimalt?

En optimal overgangsperiode giver færre problemer relateret til sundhed og dyrevelfærd under mælkeproduktionen. Et optimalt forløb kræver god management og rationering. Alle køer er forskellige, derfor er individuel behandling at foretrække. Dette fremmer dyrenes sundhed i overgangsperioden.

Under overgangsperioden udsættes koen for mange forandringer. Koen kælver, mælkeproduktionen går i gang og kosten ændres. Efter kælvningen får stort set alle køer en negativ energibalance, da der trækkes på koens reserver for at holde mælkeproduktionen i gang. Dette kan undgås ved hjælp af MS Optima Konceptet.

Personlig Rådgivning

Ring for personlig Rådgivning +45-8988 4187 Eller send en Email kontakt@schippers.dk

Følg os på de sociale medier