Your Shopping Cart

Skift til computerhjemmeside

Total Water Care

Total Water Care

Vil du også altid have optimalt drikkevand til dine dyr?

Tag kontakt til os, vi fortæller gerne mere om MS Total Water Care Concept.

Fordele ved MS Total Water Care Concept
  • Effektiv og stabil forsyning af rent drikkevand
  • Optimalt vandoptag gennem en bedre smag
  • Bedre fordøjelse og bedre modstandsdygtighed
  • Garanti for en velfungerende doseringsinstallation
  • Perfekt hjælp og støtte

Hvad er MS Total Water Care Concept?

MS Total Water Care Concept består af en doseringsinstallation med to pumper til Di-O-Clean til rensning og desinfektion af drikkevandssystemet (det eneste godkendte rensningsmiddel til brug i drikkevand (PT05)) og til MS Goldfeed, organiske syrer til understøttelse af sunde tarme.

MS Total Water Care Concept er et 100 % automatiseret system, der når det én gang er indstillet pr. runde, sørger for rent drikkevand og den rette dosering af tilsætningsstoffer. Via Min Schippers kan pumpen aflæses, samt vand- og syreforbruget kan følges. MS Total Water Care Concept giver en effektiv og konstant forsyning af rent drikkevand.

Hvorfor er det vigtigt med en optimal drikkevandsforsyning?

Vigtigheden af drikkevandets kvalitet undervurderes ofte, selv om vand er det vigtigste næringsstof for dyr. For at dyrene kan yde optimalt, er det vigtigt, at de har adgang til rent drikkevand. Vand er afgørende for vitale funktioner såsom vækst, kropstemperatur, og transport af nærings- og affaldsstoffer i kroppen.

Ved at tilføje en organisk syre til vandet optimeres tarmenes sundhed og det giver teknisk og økonomisk bedre resultater, samt mindre forbrug af antibiotika. MS Total Water Care Concept giver en fuldt automatiseret tildeling af Di-O-Clean og MS Goldfeed.

Personlig Rådgivning

Ring for personlig Rådgivning +45-8988 4187 Eller send en Email kontakt@schippers.dk

Følg os på de sociale medier