Your Shopping Cart

Skift til computerhjemmeside

Privacy policy

Vil du klage? Eller ønsker du yderligere oplysninger om service og garanti eller beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed? Nedenfor finder du alle relevante oplysninger. Har du yderligere spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Fortrolighed og sikkerhed

Personoplysninger samt oplysninger om adresse og e-mail behandles strengt fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjeparter. Afsendelse af tilbud og anden reklamemæssig kommunikation vil kun finde sted med kundens udtrykkelige godkendelse.

Schippers respekterer dine personoplysninger og vil behandle alle personoplysninger fortroligt. De angivne oplysninger vil blive registreret i en database og vil kun blive anvendt i forbindelse med levering og til interne administrative formål. Personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, som ikke er tilknyttet Schippers, medmindre kunden har givet udtrykkeligt tilsagn dertil, eller når det er nødvendigt af juridiske grunde.

Disclaimer

Følgende finder anvendelse på hele hjemmesiden. Ved brug af denne hjemmeside accepterer du ansvarsfraskrivelsen.

Ansvarsfraskrivelse:Al information på denne hjemmeside er til personlig brug. Det er ikke muligt at opnå rettigheder fra den tilgængelige information. Ændringer kan finde sted, og indtastningsfejl kan forekomme. Vi stræber efter, at informationen på hjemmesiden skal være så fyldestgørende og up-to-date som muligt. Schippers påtager sig ikke noget erstatningsansvar for skade af nogen art forårsaget af brugen, manglende information eller unøjagtigheden af den tilbudte information på denne hjemmeside.

Tilgængelighed:Informationen og anbefalingerne på vores hjemmeside kan ændres uden forudgående varsel eller underretning. Vi stræber efter at tilbyde dig adgang til vores hjemmeside i så stort et omfang som muligt, men vi påtager os intet erstatningsansvar for mulig skade forårsaget af (midlertidig) utilgængelighed.

Ophavsret og intellektuel ejendom:Ophavsretten på denne hjemmeside tilhører Schippers eller en tredjepart, som giver Schippers tilladelse til brug af billeder eller andet materiale. Gengivelse er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra Schippers.

Cookie policy

Personlig Rådgivning

Ring for personlig Rådgivning +45-8988 4187 Eller send en Email kontakt@schippers.dk

Følg os på de sociale medier