Your Shopping Cart

Skift til computerhjemmeside

Om os

About MS Schippers

Gennem de sidste 50 år har vi haft en stor “Passion for Farming”. Sloganet Passion for farming tydeliggør, hvad familien Schippers står for. Vi er her for landmanden og det står vi inde for. Vi udvikler vedvarende produkter og tjenester, så landmanden bliver i stand til at udføre sit arbejde bedre. Resultatet er, at Schippers nu har 350 ansatte, 10.000 produkter og 12 kontorer på et stadig mere internationalt marked. Væksten gennem de sidste år har fået os til at indse, at mulighederne er uendelige. Vi er mere ambitiøse end nogensinde, og vil gøre alt for at vores landmænd kan udføre deres arbejde endnu bedre.

Slagfærdige

Schippers nuværende succes kan forklares med vores nytænkende og fleksible arbejdstilgang, og at vi konstant er opmærksomme på forbedring og udvikling af produkter til den daglige praksis. Vores virksomhed er ung og dynamisk med en gennemsnitlig medarbejderalder på 35 år. Schippers har gennemgået en lang evolution, både i forhold til produkter og måden at arbejde og tænke på. Den nuværende 'manager' er ikke længere 'bonden' fra fortiden. Schippers har til stadighed formået at tilpasse sig til landmandens behov for viden. Gennem innovation og fleksibilitet har Schippers altid været på forkant i branchen, og det gør virksomheden beslutsomt. Interne, direkte kommunikationslinjer og en flad organisationsstruktur er en del af kraften hos Schippers. Vi investerer i øjeblikket meget i viden. Dette gennemføres ved at rekruttere og ansætte højtuddannede mennesker med uddannelse og/eller baggrund inden for husdyrsbesætning. De ansatte i feltet, konsulenterne og de lokale medarbejdere uddannes regelmæssigt inden for vigtige områder med det overordnede formål at kunne betjene kunden bedre.

About MS Schippers

Schippers i udlandet

Siden 1996 er Schippers også aktiv uden for Holland og Belgien. Et større marked leverer faktisk omkostningsreduktion med det samme, og det gør, at Schippers prismæssigt kan forblive en meget stærk spiller. Gennem sine datterselskaber og eksportafdeling står Schippers til fuld rådighed for sine udenlandske kunder. Schippers har salgskontorer i Holland, Belgien, Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien, Rusland, England, Canada, Brasilien og Danmark. Eksportafdelingen er desuden mødested for vores agenter, sælgere og joint ventures.

About MS Schippers

Produktkendskab

Schippers har et bredt udvalg af produkter. Vi hjælper dagligt landmanden med støttet gennem forskellige produktspecialister. Der finder meget informationsdeling sted, både på et nationalt og internationalt plan. Derudover sørger samarbejde med institutter og universiteter for, at det nuværende kendskab hele tiden opdateres. Kvalitetssystemer som GMP, ISO og QS er en garanti for kunden for god og ensartet kvalitet. Sporbarhed er her afgørende. Dette fører alt samme til, at Schippers er mere end blot en brancheorganisation. Vi bruger aktivt vores viden til at hjælpe landmænd og rådgive om (akutte) problemer på lanbruget.

Fremtidsplaner

Schippers er fokuseret på Europa og ønsker at være en europæiske markedsleder inden for få år. Målet er, at kunne tilbyde alle europæiske landmænd muligheden for at handle med Schippers. Vores version "Uden antibiotika" står fortsat centralt. Med andre ord MS Schippers er her og vi arbejder hårdt. Vi ser frem til at være din partner i alt, der drejer sig om husdyrsbesætning, også i fremtiden!

Personlig Rådgivning

Ring for personlig Rådgivning +45-8988 4187 Eller send en Email kontakt@schippers.dk

Følg os på de sociale medier